Actualizarea programului firmware al controlerului fără fir

Actualizează-ți firmware-ul pentru a îmbunătăți performanțele controlerului fără fir DualSense™. Înainte de utilizare, actualizează întotdeauna programul la cea mai recentă versiune.
Pentru a actualiza programul firmware, utilizează un PC Windows și aplicația [Instrument de actualizare a firmware-ului pentru controlerul fără fir DualSense].

Cerințele sistemului

Trebuie să utilizezi un PC Windows și îndeplinește următoarele cerințe de sistem.

SO Windows 10 (64 biți) sau Windows 11
Spațiu de stocare 10 MB sau mai mare
Rezoluția ecranului 1024 × 768 sau mai mare
Port USB Necesar

Actualizarea

Dacă actualizezi pentru prima dată firmware-ul, trebuie să instalezi aplicația pe PC-ul Windows. La următoarea actualizare a firmware-ului, vei începe de la pasul 3.

1.

Descarcă [Instrument de actualizare a firmware-ului pentru controlerul fără fir DualSense] și salvează-l pe desktop sau într-o altă locație.

Descărcare
Aplicația se supune condițiilor din acordul de licență pentru utilizatorul final.

2.
Rulează fișierul de instalare și apoi urmează instrucțiunile afișate pe ecran pentru a instala aplicația.
În timpul instalării, s-ar putea să primești o solicitare pentru a descărca un software suplimentar necesar pentru utilizarea aplicației [Instrument de actualizare a firmware-ului pentru controlerul fără fir DualSense]. Pentru a descărca acest software, urmează instrucțiunile afișate pe ecran.
3.
Lansează aplicația [Instrument de actualizare a firmware-ului pentru controlerul fără fir DualSense].
4.
Conectează-ți controlerul la PC-ul Windows utilizând un cablu USB și urmează instrucțiunile afișate pe ecran pentru a începe actualizarea.
Nu închide PC-ul Windows și nu deconecta cablul USB în timpul actualizării.
Când actualizarea s-a terminat, pe ecran va fi afișat un mesaj. Selectează [OK] pentru a finaliza procesul.

La un moment dat, poți actualiza firmware-ul pentru un singur controler. Pentru a actualiza firmware-ul pentru toate controlerele, trebuie să actualizezi fiecare controler individual.


Actualizările de firmware vor fi lansate periodic pentru controlerul fără fir DualSense și sunt necesare pentru funcționarea corespunzătoare a controlerului. Vei primi notificare despre noile actualizări de firmware când actualizezi software-ul de sistem PS5 la o versiune mai recentă sau când lansezi aplicația [Instrument de actualizare a firmware-ului pentru controlerul fără fir DualSense]. SIE recomandă întotdeauna instalarea celei mai recente actualizări cât mai repede după lansarea acesteia. Dacă nu se procedează astfel, controlerul este expus la riscuri de securitate și/sau poate fi compromisă funcționarea sa corespunzătoare.


  • Familia de mărci PlayStation”, „PlayStation” și „DualSense” sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Sony Interactive Entertainment Inc.
  • „SONY” este marcă comercială înregistrată sau marcă comercială a Sony Group Corporation.
  • Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi.