PlayStation®Accessories

Βελτιώστε την απόδοση του ασύρματου χειριστηρίου DualSense και DualSense Edge στο Windows PC. Ενημερώστε το υλικολογισμικό του χειριστηρίου και προσαρμόστε απόλυτα το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge από το PC.

Λήψη για Windows

Η εφαρμογή υπόκειται στην άδεια χρήσης τελικού χρήστη.

Πληροφορίες ενημέρωσης εφαρμογής
Απαιτήσεις συστήματος εφαρμογής
Υποστηριζόμενα χειριστήρια
Σύνδεση του χειριστηρίου
Τι υπάρχει στην οθόνη
Όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά

Πληροφορίες ενημέρωσης εφαρμογής

Έκδοση: 2.0.0.13

  • Πλέον το «PlayStation Accessories» είναι το νέο όνομα για την «Εφαρμογή ενημέρωσης υλικολογισμικού του ασύρματου χειριστηρίου DualSense».
  • Με το ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge, μπορείτε πλέον να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ προσαρμοσμένων προφίλ στο PC σας.
  • Κάναμε σημαντικές βελτιώσεις στη συνολική σχεδίαση και εμπειρία χρήστη.

Η SIE συνιστά να εγκαθιστάτε πάντα την πιο πρόσφατη ενημέρωση για την εφαρμογή και το χειριστήριο το συντομότερο δυνατό από την κυκλοφορία της. Διαφορετικά, ενδέχεται να εκτεθεί το χειριστήριό σας σε κινδύνους ασφαλείας ή/και να τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία του χειριστηρίου σας.

Απαιτήσεις συστήματος εφαρμογής

Θα χρειαστείτε ένα Windows PC που πληροί τις παρακάτω απαιτήσεις συστήματος.

Λειτουργικό σύστημα Windows 10 (64 bit) ή Windows 11
Χώρος αποθήκευσης 250 MB ή περισσότερα
Ανάλυση οθόνης 1280 × 800 ή υψηλότερη

Για να συνδέσετε το χειριστήριο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε καλώδιο USB ή Bluetooth®. Χρειάζεστε επίσης ένα Windows PC με θύρα USB ή με δυνατότητα Bluetooth®.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εμπορικά διαθέσιμο προσαρμογέα USB με Bluetooth®. Δεν υποστηρίζονται όλοι οι προσαρμογείς.

Υποστηριζόμενα χειριστήρια

Η εφαρμογή υποστηρίζει τα παρακάτω χειριστήρια. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με κάθε τύπο χειριστηρίου:

Τύποι χειριστηρίων Ενημέρωση υλικολογισμικού Προσαρμογή
Ασύρματο χειριστήριο DualSense® -
Ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge™

Για λεπτομέρειες σχετικά με την προσαρμογή, ανατρέξτε στην ενότητα Προσαρμογή του ασύρματου χειριστηρίου DualSense Edge.

Σύνδεση του χειριστηρίου

Για τις θέσεις των θυρών και των κουμπιών, ανατρέξτε στα ονόματα μερών του χειριστηρίου. Ονόματα μερών ασύρματου χειριστηρίου DualSense Ονόματα μερών ασύρματου χειριστηρίου DualSense Edge

Χρήση ενσύρματης σύνδεσης

Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB για τη σύνδεση.
Εισαγάγετε το καλώδιο USB στη θύρα USB Type-C® του χειριστηρίου. Βεβαιωθείτε ότι το Windows PC διαθέτει θύρες που είναι συμβατές με το καλώδιο USB.

Αν αφαιρέσετε το καλώδιο USB, το χειριστήριο θα αποσυνδεθεί και, στη συνέχεια, θα απενεργοποιηθεί.

Χρήση ασύρματης σύνδεσης

Αν χρησιμοποιείτε καλώδιο USB, αποσυνδέστε το πριν προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες.

1.
Βεβαιωθείτε ότι η ένδειξη παίκτη στο χειριστήριο είναι σβηστή.
Αν η ένδειξη παίκτη είναι αναμμένη, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί PS μέχρι να σβήσει.
2.
Ενώ πιέζετε παρατεταμένα το κουμπί (δημιουργίας), πατήστε παρατεταμένα το κουμπί PS μέχρι η φωτιζόμενη μπάρα να αρχίσει να αναβοσβήνει.
3.
Ενεργοποιήστε το Bluetooth® στο Windows PC και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την επιλογή για την προσθήκη συσκευών Bluetooth®.
Το PC ανιχνεύει τις συσκευές Bluetooth® που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
4.
Επιλέξτε το χειριστήριο από τη λίστα με τις συσκευές Bluetooth που βρέθηκαν.
Όταν ολοκληρωθεί η σύζευξη, η φωτιζόμενη μπάρα θα αναβοσβήσει και, στη συνέχεια, θα ανάψει η ένδειξη παίκτη.
  • Αν πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί PS στο χειριστήριο μέχρι να σβήσει η ένδειξη παίκτη, το χειριστήριο θα απενεργοποιηθεί και, στη συνέχεια, θα αποσυνδεθεί.
  • Την επόμενη φορά που θα πατήσετε το κουμπί PS, το χειριστήριο θα ενεργοποιηθεί και θα συνδεθεί στο PC με το οποίο είχε γίνει η τελευταία σύζευξη.
  • Η σύζευξη ενός χειριστηρίου είναι δυνατή μόνο με μία συσκευή τη φορά. Κάθε φορά που αλλάζετε συσκευές, πρέπει να κάνετε σύζευξη μεταξύ του χειριστηρίου και της νέας συσκευής.

Τι υπάρχει στην οθόνη

Αφού ξεκινήσει το PlayStation Accessories , το χειριστήριο συνδέεται και εμφανίζεται μια οθόνη όπως η παρακάτω. Αυτή είναι η οθόνη που εμφανίζεται κατά τη σύνδεση του ασύρματου χειριστηρίου DualSense.
Για να χειριστείτε την εφαρμογή, χρησιμοποιήστε το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο.

Οθόνη που δείχνει ένα συνδεδεμένο ασύρματο χειριστήριο DualSense.

A )
Συνδεδεμένα χειριστήρια
Μπορείτε να συνδέσετε έως τέσσερα χειριστήρια ταυτόχρονα.
B )
Αριθμός χειριστηρίου
Οι αριθμοί χειριστηρίου αντιστοιχίζονται στους χρήστες με βάση τη σειρά σύνδεσής τους. Μπορείτε επίσης να δείτε την ένδειξη παίκτη για να βρείτε τον αριθμό χειριστηρίου. Ονόματα μερών ασύρματου χειριστηρίου DualSense
C )
Στάθμη φόρτισης μπαταρίας χειριστηρίου
D )
Πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή
Ανατρέξτε στις πληροφορίες σχετικά με την έκδοση της εφαρμογής σας, διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις συλλογής δεδομένων και ακόμη περισσότερα.
Επιλέξτε Βοήθεια για να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο.
E )
Υλικολογισμικό για το χειριστήριό σας
Ελέγξτε την τρέχουσα έκδοση του υλικολογισμικού σας. Όταν καταστεί διαθέσιμη μια νέα έκδοση, εμφανίζεται η ένδειξη Ενημέρωση.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του χειριστηρίου, μην απενεργοποιήσετε το Windows PC και μην αποσυνδέσετε το χειριστήριο. Σε περίπτωση ενημέρωσης πολλών χειριστηρίων, πρέπει να κάνετε ενημέρωση ενός χειριστηρίου κάθε φορά.
  • Μπορείτε να ελέγξετε τη μέθοδο σύνδεσης του χειριστηρίου επιλέγοντας Προσθήκη χειριστηρίου.
  • Αν συνδέσετε ένα ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge, στην οθόνη εμφανίζονται και άλλες ρυθμίσεις για προσαρμογή. Για λεπτομέρειες ανατρέξτε στην ενότητα Προσαρμογή του ασύρματου χειριστηρίου DualSense Edge.

Όταν κάτι δεν λειτουργεί σωστά

Αν η εφαρμογή ή το χειριστήριο δεν λειτουργεί σωστά, δοκιμάστε τις παρακάτω ενέργειες.

  • Ενημερώστε την εφαρμογή και το χειριστήριο στην πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού.
  • Απενεργοποιήστε το χειριστήριο και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να επαναλάβετε τη σύνδεση.
  • Αν το παιχνίδι δεν λειτουργεί σωστά, κλείστε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να συνδέσετε ξανά το χειριστήριο.
  • Εάν το χειριστήριο αποκρίνεται με απροσδόκητο τρόπο, δοκιμάστε να το επαναφέρετε. Χρησιμοποιήστε ένα στυλό με λεπτή μύτη ή παρόμοιο εργαλείο για να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς. Αυτή η ενέργεια δεν θα διαμορφώσει ξανά το χειριστήριο ούτε θα επηρεάσει τις ρυθμίσεις σύζευξης και προφίλ. Ονόματα μερών ασύρματου χειριστηρίου DualSense Ονόματα μερών ασύρματου χειριστηρίου DualSense Edge

  • Η παρούσα τοποθεσία υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
  • Οι εικόνες στην οθόνη είναι σύνθετες. Οι απεικονίσεις και οι εικόνες στην οθόνη ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν.
  • Οι πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργικότητα του συστήματος και τα ονόματα των στοιχείων μενού που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος του Windows PC που χρησιμοποιείτε, καθώς και ανάλογα με τις εκδόσεις του λογισμικού του χειριστηρίου και της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας.